Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2010 04:53 - Подъл английски коледен филм
Автор: kunev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 519 Коментари: 0 Гласове:
0



Познайте какъв? Английски, естествено. Идеята беше, колко са толерантни в Англия към малцинствата и как се обичат /чети: опичат/ англичаните помежду си. И понеже в наивността си - като малко оправдание, по-скоро естетическа, отколкото житейска - жените не разбират, че:

Филмът е най-политизираното предаване по ТВ програмите.


- то "слабият" пол плаче и лесно му се внушава, че английското черно зло е бяло добро???
Там внушенията не са както в новините или в публицистичните предавания и наивничките мадамчета казват: "Ама във филмите няма от противната политика." Не знаят горкичките, че внушенията във филмите са най-подмолно-политически мазни, че този уж романтичен филм е финансиран от английското правителство, че актьорите са получили тлъсти хонорари за шовинистическите си проанглийски роли и че печалбата, ограбена от софиянци за английската фирма "Софийска вода" също е част от тези хонорари. А тъй като филмът беше по "Канал 1", хем плащаме за английска пропаганда - хем гледаме английски политически, а не филмови лъжи.

Филмът носеше претенциозното име "Наистина любов". И парадираше колко са щастливи посрещачите на летище "Хийтроу". Колко радост и бурен възторг през сълзи и пр. правителствени манипулации. Ама и на летище София, Калкута, Москва, Рио де Жанейро /там бурната емоция-радост е в пъти по-пламенна/ също са щастливи, когато посрещат близките си. Най-гадното беше, че англичаните, за които статистиката показва, че са зле настроени към чужденците и имигрантите над 60 %, че ги гонят от работа, че не допускат например български и румънски работници в "Обединеното" /чети: разделеното, заради фашисткото отношение векове на англичаните към шотландци, ирландци и уелсци/ кралство, че по внушение на филмите на един педераст: англичаните мислят и третират всички останали народи за по-тъпи и по-развратни от себе си. А не е ли точно обратното?

Още по-гадно и лъжливо от най-гадното беше, че уж английският премиер се противопоставя на Президента на САЩ. Английското правителство, военни в Афганистан, Ирак и навсякъде са евтино платени слуги на Щатите. И как американският Президент /неговата институционалност трябва да се пише не с главна, а с най-малката-най-подлата-най-жестоката буква в световните азбуки в момента/ целуна похотливо прислужничката на англопремиера. За което тя е уволнена. Но прочитайки коледната й картичка, Хю Грант /този артист, на когото близка жена му изгриза мъжкото достойнство от ревност, та той е еквивалент на изневяра и унижение, че и презрение/, който играеше "благородният" политик, отиде в една бедна уличка и къща по къща я търсеше, за да я целуне. Популизъм и сълзливост, братя българи, по изпитана лицемерна английска рецепта! Милата Пепеляшка - нарочно дори близките й я наричаха "бурунце", т.е. - че и дебелите англичанки имат шанс. В любовта. [b[/b]Ама питайте тях - ще ви циврят, че мъжете подценяват пълничките, че мъжете са уроди, че има семейно насилие и пр. Спомням си знаменитият антиженски/антианглийски филм "Романтичната англичанка". Класическа лента, която безапелационно показваше празнотота, духовната грубост и отвратителна подлост на типичната англичанка.[/b] Нейсе:

В Англия има масови протести и бунтове на разведени мъже, които даже висяха по техния Парламент - да покажат, че точно мъжете в Англия /то така е и в целия ЕС и САЩ/ са реално и доста дискриминирани. А филмът лъжеше, че някаква португалка се влюбва в англичанин, без дори да знае английски юбавото маце, т.е. - без изобщо да знае мъж ли е чилякът албионски.

Филмът беше блудкав, фашистки, със сцената, в която негър се жени за бяла английска красавица, а белият му приятел, остава на сухо. В 99,99 % от случаите е обратното. Да не говорим за мнително-гадното отношение към мюсюлманите в Англия. Ама кой на кого ще разкаже играта - Двете кули го показаха...

А че е невъзможно богатите в Англия да приемат бедните е ясно - там социалното разслоение е най-презрително-консервативното от цяла Европа. Питайте синовете и дъщерите български, които слугуват и хрантутят с висококвалифициран нископлатен и мръснофизически най-най-нископлатен труд английската олигархия.

Избивала 4 века цвета на Африка, Северна Америка и Азия, държала милиони роби до края на ХІХ век и сега ограбваща каквото може, доста и от Майка-България.

Пфу, Пфу и пак пфу. Изплюйте се върху лъжите на английската пропаганда - а всички англичани-грабители - в затвора и в ислямските кенефи в родината си!


Тагове:   филм,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kunev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 16525
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031